Υπηρεσίες Ασφάλισης

Σύγκριση τιμών και καλύψεων


Μειώστε το κόστος ασφάλισης σας επιλέγοντας τις καλύψεις που σας ταιριάζουν

Στη Mergon πιστεύουμε ότι η πλήρης εξασφάλιση της ακίνητης περιουσίας, γενικότερα των περιουσιακών στοιχείων, της υγείας, αλλά και του ευ ζην είναι ζωτικής σημασίας. Παρέχουμε αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις μέσω ανταγωνιστικών και ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλισης για κάθε εξειδικευμένη ή μη ανάγκη, σε συνεργασία με 26 κορυφαίες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς.
Με βασικούς στόχους την πλήρη κάλυψη των αναγκών ασφάλισης, την προάσπιση των συμφερόντων και την υποδειγματική εξυπηρέτηση όσων μας εμπιστεύονται, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Εξειδικευόμαστε στην ασφάλιση της ακίνητης περιουσίας, αξιοποιώντας την αξιοσημείωτη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στο χώρο, αλλά παράλληλα παρέχουμε και μία ευρύτατη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών, που σχετίζονται με όλους τους κλάδους ασφαλίσεων.
Το ανθρώπινο δυναμικό της γνωρίζει πολύ καλά την ασφαλιστική αγορά, εντοπίζει, αξιολογεί και επιλέγει μετά από προσεχτική και συγκριτική έρευνα το κατάλληλο ασφαλιστικό προϊόν, εξασφαλίζει τους καλύτερους όρους και τα πλέον ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Προτεραιότητά του αποτελεί η επίτευξη της ιδανικής σχέσης κόστους και ποιότητας, καθώς και η εξασφάλιση πρόσβασης σε πολλαπλές επιλογές μέσα από συνδυαστικές ασφαλιστικές λύσεις.
Πρωταρχική μας επιδίωξη είναι να καταστήσουμε το προνόμιο της ασφάλισης προσιτό σε όλους, γι αυτό οι προτάσεις μας κυμαίνονται από την πιο απλή και οικονομική μέχρι την πιο πλήρη σε επίπεδο καλύψεων. Επενδύουμε στις σύγχρονες τεχνολογίες, σε καινοτόμες εφαρμογές και υποδομές, σε συνεργασίες με υγιείς ασφαλιστικές εταιρίες, έτσι ώστε να μην διακυβεύονται τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.
Όποιο και αν είναι το είδος ασφάλισης που σας ενδιαφέρει, στη Mergon έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να συμπληρώσετε την εύχρηστη και ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική μας Φόρμα ζήτησης ασφαλιστικής προσφοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις ασφαλίσεις:

  • Ακίνητης Περιουσίας (βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων, κύριων ή εξοχικών κατοικιών, με ή χωρίς δέσμευση στεγαστικού δανείου, ιδιόκτητων ή μισθωμένων, κάλυψη κτιρίου και περιεχομένου από φυσικές καταστροφές, διαρρήξεις, κ.λπ.),
  • Τεχνικών Έργων και Μηχανημάτων Έργου
  • Αυτοκινήτων και Μηχανών (Ι.Χ. και επαγγελματικών)
  • Σκαφών (αναψυχής ή επαγγελματικής χρήσης)
  • Γενικής Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Ζωής και Υγείας (νοσοκομειακή περίθαλψη, ατυχήματα, σύνταξη κ.ά.)