Μεσιτικό γραφείο

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του είδους και της ποιότητας των δραστηριοτήτων της και πάντοτε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, η Mergon λειτουργεί και ως μεσιτικό γραφείο. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και ειδικότερα στα Νότια προάστια και παρέχει μία ευρύτατη γκάμα εξειδικευμένων διαμεσολαβητικών υπηρεσιών, που αφορούν στη μίσθωση, στην αγορά, στην πώληση, στην εκτίμηση και στη διαχείριση ακινήτων.

Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες έχουμε ενσωματώσει στο website μας πολύτιμα και εύχρηστα εργαλεία αναζήτησης, αλλά και ανάθεσης κάθε είδους ακινήτων (αστικών ή εξοχικών κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων κ.ά.). Παράλληλα, το έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι σε θέση να αναλάβει τα πάντα από την αρχή, μέχρι και την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας ή της μίσθωσης ενός ακινήτου (συμβολαιογραφική και νομική κάλυψη, ενεργειακά και ηλεκτρολογικά πιστοποιητικά, στεγαστικά δάνεια κ.ά.).

Το πλούσιο αρχείο με τα καταχωρημένα ακίνητα, που φιλοξενείται στο website της Mergon, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εντοπίσει άμεσα, εύκολα και με βάση τα κριτήρια που επιθυμεί, εκείνο ή εκείνα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του. Σε περίπτωση που δεν εντοπίσετε διαδικτυακά αυτό που θέλετε ενημερώστε μας για το τι ακριβώς ψάχνετε, συμπληρώνοντας τη σχετική online «Φόρμα Ζήτησης». Θα βρούμε και θα σας προτείνουμε ότι ακριβώς χρειάζεστε, θα φροντίσουμε να επισκεφτείτε άμεσα και οργανωμένα όσα ακίνητα επιλέξετε, ενώ θα παραμείνουμε δίπλα σας ακόμη και στο στάδιο της διαπραγμάτευσης.

Αν το ζητούμενο σας είναι η πώληση ή η ενοικίαση κάποιου ακινήτου σας μπορούμε να αναλάβουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την άμεση προώθησή του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να συμπληρώσετε τη σχετική online «Φόρμα Ανάθεσης» και για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς. Επιπρόσθετα, η Τεχνική εταιρεία της Mergon μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης ή συντήρησης χρειάζεται το προς πώληση ή ενοικίαση ακίνητό σας, έτσι ώστε να γίνει πιο ελκυστικό και να διατεθεί πιο γρήγορα και στην πλέον συμφέρουσα τιμή.

Είναι κοινό μυστικό ότι η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας εμπεριέχει πολύπλοκες, απαιτητικές και χρονοβόρες διαδικασίες, ενώ ενίοτε κρύβει και παγίδες γι αυτό η διαμεσολάβηση και η καθοδήγηση από κάποιον ειδικό είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί την καλύτερη και πλέον αποτελεσματική λύση.