Τεχνική εταιρεία

Η Mergon έχει καταξιωθεί ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές ελληνικές τεχνικές εταιρείες, χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή παρουσία των ιδρυτών της στο χώρο των κατασκευών. Το εξειδικευμένο, άρτια καταρτισμένο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών της, η πολύ καλή γνώση του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και τα υψηλών προδιαγραφών υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί, συγκαταλέγονται επίσης στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση, απαίτηση ή ιδιαιτερότητα της σύγχρονης κατασκευής, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών και τεχνικών εργασιών. Ο σχεδιασμός, η μελέτη, η κατασκευή, η ανακατασκευή, η επίβλεψη και η διοίκηση οικιστικών και επαγγελματικών κτιριακών έργων, σε συνδυασμό με την τεχνική υποστήριξη, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και την ανάληψη όλης της γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης που απαιτεί ένα έργο είναι οι βασικοί τομείς στους οποίους ειδικευόμαστε.

Προτεραιότητα της Mergon αποτελεί η κατασκευή σύγχρονων, λειτουργικών και υψηλής αισθητικής έργων που αποπνέουν δημιουργικότητα, αλλά και σεβασμό προς το χρήστη και το φυσικό περιβάλλον. Πάγια πολιτική της είναι η υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων της, η παράδοση του εκάστοτε έργου εντός των καθορισμένων χρονικά πλαισίων, η διαρκής επικοινωνία με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται και η πλήρης κάλυψη των απαιτήσεων τους.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους τεχνικών έργων, ιδιωτικών ή δημόσιων, τόσο σε ιδιόκτητα ακίνητα (μέθοδος μελέτης, κατασκευής, παράδοσης), όσο και σε ακίνητα τρίτων (μέθοδος αντιπαροχής). Παρέχουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες, γρήγορα υλοποιήσιμες και οικονομικά ανταγωνιστικές λύσεις, από το σχεδιαστικό και μελετητικό στάδιο, έως την τελική παράδοση, δίνοντας πάντοτε έμφαση στην υψηλή ποιότητα και στην ασφάλεια.

Η Mergon προσφέρει μία πλήρη γκάμα εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών που συνοψίζονται στην:

  • Κατασκευή αστικών και εξοχικών κατοικιών
    (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες, βίλες, συγκροτήματα κατοικιών κ.ά.)
  • Κατασκευή επαγγελματικών και βιομηχανικών κτηρίων
    (καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία κ.ά.)
  • Ανακαίνιση, ανακατασκευή, επέκταση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων
  • Ανάπλαση, αναπαλαίωση διατηρητέων κτηρίων
  • Έκδοση αδειών δόμησης, λειτουργίας καταστημάτων, ενεργειακών πιστοποιητικών, τοπογραφικών, τακτοποίηση αυθαιρέτων, διαχείριση στεγαστικών δανείων, δηλώσεων κτηματολογίου, προγραμμάτων εξοικονομώ, έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας κ.ά.